ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙKHΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Κάθε Δευτέρα, 18.30 μ.μ. (από 4 ετών)
Τμήμα Μουσικοκινητικής αγωγής (Στεφανία):
Με την μουσική και την κίνηση μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε δημιουργικά. Γνωρίζουμε τον μαγικό κόσμο της μουσικής με πολύ παιχνίδι και τραγούδι.
Κάθε Τρίτη, 18.30- 20.00 μ.μ. (από 4 ετών)
Τμήμα “Παραμύθι και θεατρικό παιχνίδι” (Ελένη):
Στο εργαστήρι αυτό, το παραμύθι, η λογοτεχνία, και το θεατρικό παιχνίδι αποτελούν τα οχήματα που θα μας ταξιδέψουν στους κόσμους της φαντασίας, της δημιουργίας και της βιωματικής μάθησης.

Κάθε Τετάρτη, 17.30-19.30 μ.μ.(από 8 ετών)
Τμήμα Δημιουργικής γραφής (Χρήστος):

Γράφω Στίχους.Γράφεις Ιστορίες. Γράφει Επιστημονική Φαντασία. Γράφουμε Κρυφά σε μυστικά Ημερολόγια. Γράφετε χώρια κι έπειτα χώνετε στα συρτάρια τις σελίδες σας. Αυτοί όμως Γράφουν κάθε Τετάρτη….

Κάθε Τετάρτη, 18.00-19.30 μ.μ.(από 4 ετών)
Τμήμα ” Ανακαλύπτω το κουκλοθέατρο” (Θάλεια & Στέλλα):

Με οδηγό τη φαντασία και με εκ πρώτης όψεως άχρηστα υλικά κατασκευάζουμε τους δικούς μας Κουκλοήρωες, που θα πάρουν ζωή μέσα από τις προσωπικές μας ιδέες και σκέψεις.

Κάθε Πέμπτη, 18.00 -19.00 μ.μ. (από 3 ετών)
 “Κινητικό παιχνίδι, χορός, τραγούδι και πρωτότυπες κατασκευές

Γινόμαστε μια ομάδα, παίζουμε παιχνίδια εγρήγορσης, ετοιμότητας και συντονισμού. Χρησιμοποιούμε στεφάνια, μπάλες και μαντύλια, κάνουμε σκυταλοδρομίες,μαθαίνουμε τραγούδια και εκφραζόμαστε με χορευτικές κινήσεις. Κλείνουμε φτιάχνοντας κατασκευές από ανακυκλωτικά υλικά

Κάθε Παρασκευή, 18.00- 20.00 (από 4 ετών)
Τμήμα Ψυχαγωγίας:” Το μικρό μας τσίρκο” . Παίζοντας με τον κλόουν (Νατάσα):
Ένα εργαστήρι για μικρούς κλόουν στο οποίο θα μάθουν πως να φτιάχνουν κόκκινες μύτες και πολλά άλλα πράγματα μέσα από την τεχνική της ζωγραφικής προσώπου, πως να μεταμορφώνουν ένα απλό μπαλόνι σε απίθανα σχέδια, πως να βγάζουν τα μαντήλια από το αυτί της δασκάλας τους (ταχυδακτυλουργικά) αλλά και πώς να κάνουν τις μπάλες να ζωντανεύουν και να πετούν (ζογκλερικά).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *